Wie zijn wij?

Hoe zijn wij begonnen?

Het is allemaal als hobby begonnen, leuke kleine sieraden inkopen en via marktplaats en op markten verkopen. Langzaam aan groeide het uit naar iets groters, meer mensen hadden vragen en enkele winkeliers wilde een grotere hoeveelheid kopen om in het assortiment opnemen. Hier zijn wij natuurlijk mee akkoord gegaan maar wij willen zelf altijd contact houden met particulieren om zo snel feedback te krijgen. Wat vind men leuk, wat kan men niet vinden etc. Op deze manier kunnen wij snel schakelen.

Wij verkopen verschillende items aan winkeliers en hier op de site bieden wij een klein deel aan wat niet verkocht is of te klein is om aan winkeliers aan te bieden. Helaas zijn alle artikelen OP = OP en kunnen wij geen garantie bieden wanneer / of hetzelfde artikel nog eens beschikbaar gaat zijn.

Regelmatig gaan er nieuwe items in de aanbieding omdat de voorraad te klein is geworden, houd dus de site goed in de gaten!

IMG_5198-1

Verzendkosten

Hoe berekenen wij de verzendkosten?

Wij pakken per product het gewicht (inclusief de verpakking), ons systeem berekend jou totale gewicht en hier komt een standaard prijs uit.

 

Door de lage prijs van onze producten is het kiezen van de juiste hoeveelheid die je wenst heel erg belangrijk. Wil je bijvoorbeeld 5 armbandjes dan kan dit net zo veel verzendkosten met zich mee brengen als voor 11 stuks. Hierdoor gaan de verzendkosten van 20 cent per product naar 9 cent en kost bijv 1 armbandje inclusief verendkosten in plaats van 1 euro nog maar 89 cent (11% goedkoper). 

 

Let dus goed op met welke hoeveelheid je besteld om de beste deal te krijgen!