Op zoek naar een leuke armbanden groothandel?

Welkom op de groothandels site van Divone.
Deze site is opgedeeld in 2 delen, om alle prijzen te kunnen zien dien je in te loggen, je kunt wel al een idee krijgen wat voor soort modellen we hier aanbieden door de producten te bekijken op de shop pagina.

Deel 1 van de artikelen zijn ons eigen merk, we verkopen deze met een vaste verkoop prijs en helpen onze partners met de marketing, klanten service etc.
Deel 2 van de artikelen bestaan uit modellen welke we niet onder eigen merk aanbieden en waar jij zelf verantwoordelijk bent voor marketing, levering, verkoop prijzen etc.

Wij bieden onze producten op beide manieren aan omdat wij merken dat sommige bedrijven graag volledig samenwerken waar andere graag een eigen merk willen opbouwen.

Welke van de 2 concepten van deze armbanden groothandel past het beste bij jou?

De segmenten van deze armbanden groothandel

Deel 1 en deel 2 zoals we hierboven hebben aangegeven zijn weer op gedeeld in 3 verschillende categorieën.

Categorie 1, lage segment sieraden.
Van zelfsprekend nog steeds van goede kwaliteit maar aan de onderkant van de markt, een beetje goedkoper en leuk om de markt in te stappen.

Categorie 2, middel segment sieraden.
Goede kwaliteit, gemiddelde prijs en een zeer breed publiek, met dit soort sieraden kun je heel goed je eigen merk opzetten of gebruiken als aanvulling op je huidige assortiment.

Categorie 3, hoge segment sieraden.
De duurdere hoge kwaliteit producten, goud, zilver en diamanten.
Momenteel is ons aanbod hierin nog erg beperkt, we breiden dit langzaam uit.

Ben jij op zoek naar producten uit 1 van bovenstaande categorieën dan ben je hier bij de perfecte armbanden groothandel gearriveerd. Maak gebruik van ons huidige aanbod en bied het aan onder je eigen merk, verkoop ons eigen merk sieraden of we gaan samen met jou kijken of we ons assortiment kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld goedkope armbandjes.

Direct door naar een van onze partners?

Wij werken met redelijk wat winkeliers samen, bieden ze niet onze producten aan dan werken we samen met marketing activiteiten of iets anders. Bijvoorbeeld voor ***

Juist doordat wij verschillende concepten aanbieden en de producten in verschillende categorieën zitten weten wij een hele sterke klanten basis op te bouwen en dit zie je ook weer terug in onze samenwerkingen.