Welkom bij de enigste groothandel merk sieraden van Divone.

Op dit moment zijn wij de enigste website waar je merk sieraden van Divone bij de groothandel kunt bestellen. Als merk sieraden groothandel bieden wij een groot overzicht van artikelen welke je na registratie bij ons kunt bestellen. Bekijk hieronder meteen een deel van het assortiment of kies bovenaan deze pagina de categorie waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over het merk Divone wat wij bieden? Lees dan onder de producten verder.

De groothandel merk sieraden Divone

Heel in het kort waar wij voor staan en hoe wij iedere winkelier kunnen assisteren
Wij bieden 3 verschillende groepen sieraden aan, hoog, middel en voor het lage segment.
De prijzen in onze webshop zijn allemaal kostprijs, rekening houdende met hoe groter de afname van onze klant hoe lager de prijzen kunnen zijn. De prijzen zijn bij ons namelijk hoofdzakelijk afhankelijk van het logistieke proces.

Of wij nu 1 setje oorbellen, 1 doosje met 10 setjes of een pallet kunnen versturen maakt nogal een verschil voor de eind prijs voor de consument.

Zelf kopen wij met grote hoeveelheden in direct bij de fabrikant welke we zelf hebben geselecteerd of zijn aangewezen door het desbetreffende merk. Wij zijn hier vrij flexibel in aangezien wij eigen inkopers hebben en de kwaliteit lokaal bij de fabriek door lokale mensen gecontroleerd kan worden.

Welke service kunnen bij als merk sieraden groothandel bieden?

Ten eerste zijn wij een groothandel gericht op de Nederlandse (groothandel sieraden nederland) en Belgische markt.