Welkom bij de groothandel in mode accessoires

Officieel is deze site een groothandel in sieraden en accessoires waarbij voor onze verkoop de nadruk ligt op sieraden. De accessoires welke je hier kunt vinden is afkomstig van onze partners, waar wij dan ook maar al te graag mee samenwerken.

Hoe werken wij als groothandel mode accessoires?

Om terug te vallen op de sieraden welke wij hoofdzakelijk aanbieden hebben wij dit opgedeeld in 3 verschillende segmenten.
– Hoog
– Midden
– Laag

Wij zullen nooit de super goedkope sieraden aanbieden aangezien wij nog wel iets van kwaliteit willen kunnen garanderen. Wij willen niet geassocieerd worden met “rommel” om het maar even kort door de bocht te benoemen maar gewoon een leuke groothandel in mode accessoires zijn.
Als accessoires groothandel online zijn wij momenteel ons midden segment aan het uitbreiden. Wij willen nog niet focussen op het op het hoogste segment met goud, zilver en diamanten. Eerst zijn wij van mening dat we een leuke/ sterke basis moeten opzetten om de rest van de activiteiten te ondersteunen.

Wij doen dit op verschillende manieren onder andere door onze klanten te helpen met hun marketing activiteiten.

Welke activiteiten bieden wij aan?

Als groothandel in sieraden en accessoires zijn wij niet zo maar een groothandel. Wij verkopen namelijk ons eigen merk Divone. Door het verkopen onder eigen merk hebben wij ook eigen verzendkanalen (goedkoop losse stuks verzenden) hebben wij ook marketing kanalen (denk aan affiliate, adwords, off-line marketing etc) en kunnen wij jou helpen met de losse marketing activiteiten van bijvoorbeeld flyeren, huis aan huis advertenties etc. Wij werken met diverse bureau’s om de marketing activiteiten zo persoonlijk mogelijk te maken voor jou.

Vervolg stappen welke wij nog gaan nemen

De echter luxe sieraden groothandel zijn wij nog niet, wij bieden nog geen goud, zilver en diamanten etc aan, wij streven er naar om dit in de toekomst we te gaan doen.
Een sieraden groothandel webshop hebben wij al wel opgezet, deze werken wij steeds verder uit om jou van de beste informatie te kunnen voorzien.

Wat verwacht je nog meer van een groothandel mode accessoires? Laat het ons weten in een berichtje, bel even of contacteer ons op een andere manier. We horen graag van je!