Eindelijk ben je bij de leukste oorbellen groothandel van Nederland uitgekomen!

Je hebt ons gevonden, eindelijk ben je op de oorbellen groothandel pagina van Divone uitgekomen.
Op onze site vind je artikelen aan uit het assortiment van Divone, heel specifiek en met al vaste verkoop prijzen en artikelen welke merkloos zijn en je zelf kunt aanbieden tegen de door jou gewenste verkoop prijs.

Klik door naar de exacte pagina om zo specifiek mogelijk op zoek te gaan naar de oorbellen die jij zoekt of bekijk hieronder al wat voorbeelden.

Hoe werkt deze oorbellen groothandel?

Zoals hier boven al kort aangegeven verkopen wij producten vanuit ons eigen merk en overig assortiment. Wij zoeken zelf de fabrieken uit en gaan altijd in overleg met de klant op zoek naar leuke nieuwe modellen. Wij zijn van mening dat wij als groothandel in oorbellen niet zonder de klant kunnen m.b.t. het bepalen van het nieuwe assortiment.

Wij verkopen niet direct aan eind gebruikers, alle verkopen is uitsluitend via KvK nummer mogelijk.

Behalve verkoop van groothandel oorbellen, wat nog meer?

Op iedere pagina kun je ook nog wat leuke links vinden naar collega verkopers, zij bieden leuke sieraden aan vanuit ons assortiment of vanuit hun eigen assortiment.

Wij zijn van mening dat concurrentie niet bestaat, wij werken puur uit het oogpunt van de eind gebruiker (consument) en zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij het juiste product vinden. Als zij het niet bij ons vinden maar wel bij een ander, prima dan hopen wij hier nog een steentje aan te hebben bijgedragen.

Echter als je naar een goedkope sieraden groothandel op zoek bent dan ben je hier simpel gezegd aan het juiste adres, wij hebben geen hoge marges en focussen continue op het verbeteren van ons logistieke proces om overal kosten te besparen om zo hoge kwaliteit voor lage prijzen te kunnen aanbieden.

Uiteraard hopen we dat we kunnen aanbieden wat jij zoekt, is dit niet het geval, neem even contact op, we staan je graag te woord!

overige sieraden pagina’s van deze site

Voor als je op zoek bent naar een groothandel oorringen dan ben je hier uiteraard aan het juiste adres, zoek je een creolen groothandel, dan hebben we hier een speciale pagina voor opgezet met alle creolen op een rijtje.

Dan zit er nog een verschil in dubbele oorbellen of in double dots oorbellen, ben je op zoek naar 2 ringen of naar van die leuke bolletjes? Voor beiden modellen hebben we leuke pagina’s opgezet zodat je wederom precies vind wat je zoekt.

Bekijk een van deze pagina’s eens: Dubbele oorbellen groothandel of deze: Double dots oorbellen groothandel beiden meer dan de moeite waard om eens te bekijken.