Als je op zoek bent naar een leuke Rolex, kan het zo zijn dat je uitkomt bij de Rolex Explorer. Maar waar dien je allemaal rekening mee te houden als je voor dit model wilt gaan en wat zijn de kosten die gepaard gaan bij dit model? Om je hier een goed beeld van te geven, zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten op dit gebied. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult maken bij het aanschaffen van deze prachtige Rolex Explorer.

Wat kost een Rolex Explorer?

Als we kijken naar de kosten is het goed om te vermelden dat geen enkele Rolex hetzelfde kost. De waarde van een Rolex Explorer wordt namelijk bepaald op basis van vraag en aanbod en in hoeverre het product beschikbaar is. De prijs van een gedragen exemplaar ligt ongeveer rond de 12.000 euro. Wil jij liever een compleet nieuwe klok hebben? Dan zul je ongeveer 16.000 euro betalen. Hierbij kan het dus zo zijn dat je door de kleurencombinatie die je voor ogen hebt meer zult betalen. Benieuwd wat de kosten zullen zijn voor het model dat jij in gedachten hebt? Neem dan contact op met een specialist.

Kan het horloge meer waard worden?

Een van de meest gestelde vragen is of de Rolex Explorer meer waard kan worden? Deze vraag is natuurlijk lastig te beantwoorden omdat het een vraagstuk is die alleen de toekomst kan voorspellen. Echter, is het wel goed om te benoemen dat over het algemeen de prijzen van Rolexen stijgen. Let op, hierbij is het goed om voor een model te gaan die schaars is en waarbij de kleurencombinatie ook door veel mensen is geliefd. Denk bijvoorbeeld aan de Rolex Submariner Hulk. Dit model was in het begin te koop voor zo’n 8.000 euro, maar tegenwoordig wordt er al ruim 20.000 euro geboden op dit exemplaar. 

Een horloge verzekeren, kan dat?

Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om een horloge te gaan verzekeren. Gezien je steeds vaker in het nieuws hoort dat mensen overvallen worden van hun dure horloges is dit zeker geen verkeerde gedachte. Er zijn diverse aanbieders op de markt actief waarbij het mogelijk is om je horloge te doen verzekeren. Hierdoor kun jij zonder zorgen een hapje eten zonder continue bang te hoeven zijn dat je horloge wordt gestolen. Benieuwd naar de premies? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wees direct op de hoogte van alle benodigde informatie.

Vergelijk jouw model online

Als jij overtuigd bent dat je een Rolex Explorer wilt aanschaffen, is het goed om online diverse aanbieders met elkaar te doen vergelijken. Hierdoor krijg jij inzichtelijk hoe populair het door jouw gewenste model is en daarbij krijg je ook direct de prijzen te zien. Het aanschaffen van een Rolex Explorer is immers een dure aangelegenheid waarbij je niet teveel wilt betalen. Het vergelijken van de door jouw gewenste horloge kan hierbij zeker een rol spelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *