Een edelsteen is een geslepen en gepolijst mineraal kristal dat wordt gebruikt om sieraden en andere versieringen te maken. Edelstenen worden ook wel edelstenen, exquise edelstenen, juwelen en halfedelstenen genoemd. De klassieke definitie van een edelsteen is een gesteente of niet-mineraal organisch materiaal dat wordt gebruikt in sieraden. Edelstenen kunnen ook helpen chakra’s te openen. Je kunt je fysiek en psychisch uitgeput voelen na een lange dag werken. Als dat met je gebeurt, is je chakra-energie aan het slinken. Volgens het oude geloof heeft de mens zeven chakra’s, en waarschijnlijk is een van je chakra’s geblokkeerd. Het gebruik van edelstenen van https://www.rubenrobijn.nl/ is een van de beste manieren om je chakra weer van energie te voorzien. Veel mensen geloven dat zulke stenen de spiritualiteit kunnen stimuleren. Ontdek welke edelstenen je kunnen helpen je eerste twee chakra’s te heropenen.

Wortelchakra openen

Het stuitje in de rug en het schaambeen aan de voorkant zijn de plaatsen waar uw wortelchakra zich bevindt. De levensbehoeften, veiligheid en geborgenheid zijn allemaal ondergebracht op één handige locatie. Wanneer we ons via het wortelchakra verbinden met de aardemoeder, raken we meer geaard in de fysieke wereld. Het centrum van manifestatie bevindt zich ook hier. Om te floreren in de materiële wereld, of het nu gaat om zaken of materiële bezittingen, levert het eerste chakra de energie. Wanneer deze chakra geblokkeerd is, kan iemand gevoelens van angst, vrees, onzekerheid en frustratie ervaren. Zwaarlijvigheid, anorexia nervosa, en knieproblemen zijn allemaal mogelijkheden. Heupen, benen, de onderrug en de geslachtsorganen vormen de basis van het menselijk lichaam. Zwarte toermalijn, rookkwarts en granaat zijn enkele van de edelstenen die gebruikt worden om de blokkade van dit chakra op te heffen.

Tweede chakra openen

Het tweede chakra is ook bekend als het darmchakra (sacraal). Het ligt 5 centimer onder de navel en is via een anastomose verbonden met de wervelkolom. Seksualiteit, creativiteit, intuïtie en eigenwaarde worden allemaal in dit gebied vastgehouden. Bovendien is dit chakra verbonden met het vermogen om je gevoelens te uiten, creativiteit en vriendelijkheid. Iemands eigenwaarde, zelfvertrouwen en vermogen om op een vriendelijke en open manier met anderen om te gaan worden allemaal beïnvloed door zijn gevoel van eigenwaarde. Mensen bij wie dit chakra geblokkeerd is, kunnen emotioneel onstabiel zijn, manipulatief, of geobsedeerd door seks-gerelateerde gedachten. Zwakte van de nieren, stijfheid in de onderrug, constipatie en spierkrampen zijn allemaal lichamelijke symptomen waar men tijdens de behandeling op moet letten. De voortplantingsorganen van vrouwen, de nieren, de blaas en de dikke darm bevinden zich allemaal in de buikholte. Oranje is de primaire kleur die met dit chakra wordt geassocieerd.

Waar zijn de edelstenen te verkrijgen?

Nu weet je welke grote invloed de edelstenen hebben op je leven, en vooral op je chakra. Als je het effect van de edelstenen zelf wilt voelen, struin dan het internet af en vind de edelstenen die bij je passen. Er zijn een aantal goede en vertrouwde online winkels die dergelijke edelstenen verkopen, dus je zult geen moeite hebben om ze te vinden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *