De herfst van 2021 lijkt misschien nu wel erg ver. Toch kunnen we al speculeren wat de nieuwste trends gaan worden. Wel is één ding zeker: 2021 wordt het jaar van de warme kleuren voor leuke dameskleding. Wij benoemen je de nieuwste modetrends voor de herfst van 2021!

De bloemenprint

Een ding is zeker. Bloemen staan voor vrolijkheid en dat is precies wat wij nodig gaan hebben in 2021! De bloemen fleuren het leven weer op en dat zien we terug in de kleding! Het hoeven niet persé de felste kleuren te zijn of de gekste bloemen, maar een subtiel bloemenprint op een trui of jurkje geeft al die leuke uitstraling. Combineer dit met leuke laarzen en je zit deze herfst helemaal goed!

De luipaardprint de nieuwste mode van 2021?

Velen denken dat een luipaardprint gelijk staat aan ordinair. Niks is minder waar! Door het goed te combineren met stoeren cowboylaarzen of juist een opvallende riem, kun je deze outfit al rocken. Wel is het belangrijk om goed na te denken hoe je dit doet. Toch is het een gevalletje van gewoon doen. Uiteindelijk draait het er allemaal om dat je je comfortabel voelt in je kleding!

De trenchcoat

De trenchcoat is van origine een erg saaie jas. Het werd gedragen door officieren in de loopgraven tijdens de tweede wereldoorlog. In 2021 kun je de trenchcoat erg goed combineren en ziet die er ook nog eens een stuk sierlijker uit! De trenchcoat is een onmisbaar item voor in de winter en herfst. Dit komt, doordat deze jassen vaak water- en winddicht zijn. Dit zorgt ervoor dat je alle seizoen droog aankomt op plek van bestemming zonder nat te zijn of het koud te hebben!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *